Serviceteam Century Winsum beste van Nederland; Delfzijl snelste stijger

WINSUM - De Volkswagen serviceteams van Century in Winsum en Delfzijl zijn door Volkswagen AG in Duitsland onderscheiden met Quality Service Awards.

De prijzen worden uitgekeerd aan Volkswagen bedrijven die een hoge klantenwaardering laten zien. De vestiging in Winsum werd onderscheiden als beste servicevestiging van Nederland en behoort hiermee tot de Europese top-100 van best presterende Volkswagen-dealers op het gebied van klanttevredenheid in service. De Century vestiging in Delfzijl is de grootste stijger in Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

Via enquêtes krijgen Volkswagen-rijders de kans zich uit te spreken over de kwaliteit van de dienstverlening. Elk jaar worden de 100 Europese dealers die daarbij als beste uit de bus komen, onderscheiden met de Volkswagen Service Quality Award. In 2012 en 2014 zijn respectievelijk de Volkswagen vestiging van Century in Groningen en de Volkswagen vestiging van Century in Winschoten ook al onderscheiden door Volkswagen AG.

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over achttien vestigingen.