Voorstelling Kermis doet oude tijden herleven

ZANDEWEER - Beeldend Theatergroep Auth&Tiek laat op 6, 7 en 8 april om 20.30 uur vroegere tijden herleven met de voorstelling Kermis rondom de Herenboerderij Eissingeheem in Zandeweer

Kermis is geïnspireerd vanuit de middeleeuwen, gevoegd in een eigentijds jasje, met lichtjes, vuur, muziek, dans en veel rare acts. Zoals de levende fruitautomaat. Het spookhuis verrast en verbaasd. De kruidenkruiser heeft een mengsel voor alle kwalen. Bij het blikgooien kan je een prachtige blik op jezelf winnen. Dames kunnen hun tasje laten lezen. Met Action Paintball schiet je op het juiste kleurnummer voor een prachtig schilderij. Gooi een muntje in de levende jukebox, dans en zing mee! Daarna nog even door naar de Totally Make Me Over tent.

Theatergroep Auth&Tiek staat bekend om zijn absurdistische en verrassende theaterstijl met veel kunstzinnige en sfeervolle input.

Kermis is een nieuwe absurdistische theatervoorstelling vol kleuren, rariteiten, attracties, kraampjes, muziek die je zintuigen en fantasie prikkelen, waarbij het publiek kan ontsnappen aan de dagelijkse sleur en geïnspireerd van een bijzondere kermis thuiskomt. De beeldende voorstelling Kermis wordt drie keer bij zonsondergang opgevoerd door 50 spelers rondom en in de Staete Eissingeheem.

Kaarten reserveren kan via: www.theaterauthentiek.nu.