Roodkampje de Musical in Delfzijl

DELFZIJL - Van Hoorne Entertainment komt zondag 2 april naar Theater de Molenberg met de familievoorstelling Roodkapje de Musical.

Maud Mulder speelt Roodkapje, de rol waarmee ze ooit haar theaterdebuut maakte.

De mooie Roodkapje vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat de gemene vrouw van Gerrit iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Het eeuwenoude sprookje werd al eerder bewerkt tot een magische familievoorstelling. Van Hoorne Entertainment heeft Roodkapje echter nieuw leven ingeblazen, met een volledig nieuw decor, prachtige kostuums, swingende meezingliedjes en dus opnieuw Maud Mulder in de hoofdrol. De musical is geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Speciaal voor hen is er een verkleedwedstrijd. De winnaar van de mooiste sprookjesoutfit wordt aan het eind van de voorstelling op het podium bekendgemaakt. Na afloop is er met de acteurs ook nog een uitgebreide meet & greet in de foyer.

De aanvang van Roodkapje de Musical is 15.00 uur; de voorstelling duurt 80 minuten en heeft geen pauze.