Gorter Transport nu ook met personenvervoer

DELFZIJL - Gorter Transport & Koeriers in Delfzijl heeft de werkzaamheden uitgebreid met het aanbieden van personenvervoer. Hiervoor is gekozen voor een Mercedes R-Serie, een ruime auto met achterin losse zitplaatsen, de ideale omstandigheden om voor vele doelgroepen de juiste service te bieden. Door de luxe is deze geschikt om personeel, bemanningslid of directeur comfortabel te laten meereizen. En ook mensen die bijvoorbeeld van en naar een ziekenhuis moeten of slecht ter been zijn. Door de hoge zit en instap is het allemaal net iets comfortabeler. Ook luchthavens zijn geen probleem, door de ruime kofferruimte is bagage geen belemmering.

Gorter biedt sinds enkele jaren een all-in transportformule. „Wij horen regelmatig dat dit voor de klant een stukje gemak is,”vertelt Edwin Gorter. „Niet zoeken, bellen en mailen naar een transporteur die bijvoorbeeld alleen is gespecialiseerd in spoedopdrachten of een vervoerder die alleen maar pakketdiensten doet. Voor ons is elk transport een uitdaging. Of het nu gaat van een brief vanuit de Eemshaven die direct naar Hamburg moet of een pallet die van Delfzijl binnen drie dagen in Parijs moet staan.”

De toevoeging van het personenvervoer lijkt een logische stap. „In de afgelopen periode kregen wij vaker het verzoek om personen te vervoeren, mede door onze all-in transportformule te bieden aan klanten was de verwachting dat wij dit ook kunnen regelen, transport is immers transport. Voor het vervoer van personen is een diploma en vergunning nodig en die was niet in ons bezit. Deze opdrachten werden veelal uitbesteed aan taxibedrijven om natuurlijk wel de dienstverlening te bieden. We hebben het besluit genomen om deze dienst te kunnen bieden in eigen beheer, de vergunning is inmiddels verleend en dediploma’s zijn binnen.”

Als ‘startaanbieding’ heeft Gorterj de volgende actie: maximaal 4 personen Airport Eelde voor slechts 75 euro.