Via ommetjes alsnog meedoen aan Tocht om de Noord

Delfzijl - De inschrijving voor Tocht om de Noord is al gesloten, maar is alsnog mogelijk door mee te doen aan speciale ommetjes.

Als partner van Tocht om de Noord, houdt Huis voor de Sport Groningen in juni ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ ter voorbereiding op het wandelfestival op 23 en 24 september. De ‘Ommetjes’ vinden plaats in zeven regio’s. Per regio worden vier ommetjes georganiseerd voor de gemiddelde en gevorderde wandelaars. In ieder ommetje wordt een ander wandelthema onder de aandacht gebracht.

De ‘Ommetjes’ worden begeleid door gecertificeerde wandeltrainers. Voor slechts €20,- volgt men vier wandeltrainingen en krijgt u alsnog de kans om u in te schrijven voor de Tocht om de Noord. Voorwaarde voor de inschrijving is dat in ieder geval in drie van de vier ‘ommetjes’ wordt meegelopen.

Aanmelden voor de ‘Tocht om de Noord Ommetjes’ kan tot 20 mei via: www.hvdsg.nl/tochtomdenoord. Op deze website staat ook informatie over tijdstip en exacte startlocaties van de ‘Ommetjes’.

Het wandelfestival Tocht om de Noord gaat dit jaar verticaal door de provincie Groningen: “van Drenthe tot aan ‘t Wad”. De tocht staat dit jaar in het teken van het zintuig ‘zien’. Het thema van Tocht om de Noord 2017 luidt: “De Kracht van het Water”

Meer informatie over Tocht om de Noord: www.tochtomdenoord.nl.