100 Jaar Vriendenkring op hoofdveld ’t Zandt

‘T ZANDT - ‘T ZANDT In verband met het 100-jarig bestaan van Toneelvereniging Vriendenkring worden er 19 en 20 twee toneelavonden gehouden in een grote feesttent op het voormalig hoofdveld van VV ’t Zandt bij de manege van ZEO.

Beide avonden speelt ook de top coverband Switch. Er is voor deze locatie gekozen omdat men zoveel mogelijk mensen wil laten meegenieten van dit jaarlijks terugkerend spektakel. 600 Mensen kunnen genieten van Gronings toneel. Uitgevoerd wordt de komedie De familie Bruinsma in de bocht leve de koning, geschreven door Carl Slotboom.

Toneel leeft in ’t Zandt en wijde omtrek. De toeschouwers komen uit alle hoeken van de provincie om te genieten van het spel van een vaste groep enthousiaste spelers. Een prachtig decor, professioneel licht en geluid en een gedreven regisseur hebben de afgelopen jaren voor veel volle zalen gezorgd.

Vanaf 8 mei gaan de kaarten in de vrije verkoop voor 7,50 per stuk bij Arene Smit aan Hoofdstraat 35 ’t Zandt. Reserveren kjan via: 0596-581223 of ben.arene@planet.nl.