Titel Wijchgelsheim

SCHILDWOLDE - Het gemengde team van Tennisclub Wijchgelsheim uit Schildwolde is zaterdag kampioen geworden in de tweede klasse van de regiocompetitie Noordoost Voorjaar van de KNLTB.

Dat lukte na een spannende strijd tegen tennisvereniging Glimmen. De tennissers mogen volgend jaar uitkomen in de eerste klasse op zaterdag. De teamleden Marc-Jan Oldenbandringh, Brenda Hardijk-van de Wouw, Jan-Geert Wind, Janet Mooi en Paul Wüst werden in de bloemetjes zgezet. Natuurlijk mocht hun mascotte bij de thuiswedstrijden, hond Jackson, niet ontbreken op de kiek. De teamleden Pim Cruiming en Josephine Wortelboer speelden zaterdag niet mee, maat hebben ook een boeket ontvangen.

Op 19 juni start de laatste editie van de Tennis Kampioenschappen Slochteren bij Tennisclub Wijchelsheim. Tennissers (jong en oud) uit de gemeente Slochteren en leden van de vijf tennisverenigingen uit de gemeente kunnen zich deze week nog aanmelden voor deelname aan dit gemeentelijke tennistoernooi in de periode 19 juni tot en met 25 juni. Dat kan via: www.tksslochteren.nl.