Afscheid ere-dirigent Miranda Wolters In Corpore met Erwin de Vries

WAGENBORGEN - na een periode van ruim 7 jaar is er een eind gekomen aan de samenwerking tussen In Corpore en haar dirigent Miranda Wolters. Het werd een bijzonder afscheid van het orkest, waarmee ze succesvolle jaren beleefde.

Miranda en haar man Albert waren de speciaal genodigden op de afscheidsreceptie. Leden en ere-leden verrasten haar men een bijzondere avond. In de toespraak van de voorzitter werd haar enthousiaste en tomeloze inzet geroemd. Ook de vele goede resultaten en mooie concerten passeerden de revue: twee een eerste prijs op een podiumconcours en twee keer een tweede prijs op het Gouden Spiker Festival in Ureterp. Verder de geweldige Herfstconcerten met Linda Wagemakers, Diep Triest, Erwin de Vries en Wia Buze. Samen met het prachtige bevrijdingsconcert van twee jaar geleden, leveren al deze hoogtepunten Miranda een indrukwekkende palmares op.

Als dank voor dit mooie hoofdstuk van het boek In Corpore werd Miranda benoemd tot ere-dirigent van de vereniging. Daarbij nog een prachtig fotoboek, een plakboek van de leden en een mooi aandenken werd de dirigent op een waardige manier beloond. In haar afscheidswoord dankte ze In Corpore voor de prettige samenwerking, waarbij elk lid nog een persoonlijke noot van haar mocht ontvangen.

Als klap op de vuurpijl kwam de bekende Groninger zanger Erwin de Vries nog langs om Miranda nog te voorzien voor een spoedcursus Gronings. Uiteraard mocht hij niet ontbreken: Blief met de poot’n van mien poedie! werd door iedereen dan ook hard meegezongen.