Internetondernemer op bijeenkomst Rabobank Termunterzijl

TERMUNTERZIJL - Rabobank Noord-Groningen houdt donderdag 29 juni om 20.00 uur een bijeenkomst in Hotel Termunterzijl te Termunterzijl. De spreker is internetondernemer Gerlof Bos.

Deze speciale bijeenkomst is een kleinere bijeenkomst, waarin de bank naar de klanten van Delfzijl, Termunten, Wagenborgen en omgeving toekomt. Directievoorzitter Frans Musters start de bijeenkomst met een toelichting over de dienstverlening van Rabobank Noord-Groningen en de (economische) ontwikkelingen in Noord Groningen. Vervolgens is het woord aan Gerlof Bos. Bos is internetondernemer van hotelprijzenvergelijkingssite LookingforBooking.com en oprichter van de online zender HorecaNederland.tv. Als internetondernemer gaf Gerlof zijn mening in tv-programma’s van Herman den Blijker op RTL4. Gedurende deze ledenbijeenkomst geeft hij op aansprekende en geheel persoonlijke wijze een oppepper over zijn avonturen in horecaland, waar klanttevredenheid van levensbelang is.

Speciaal voor bezoekers van de bijeenkomst is het vlakbij gelegen Visserijmuseum Termunterzijl van 18.00 tot 19.30 uur geopend. Het museum geeft een inkijkje in het maritieme leven en verleden van dit deel van Groningen.

Klanten van de Rabobank kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via: communicatie.ng@rabobank.nl.