Benefietconcert Curiosa in Huizinge

HUIZINGE - Het Vocaal Ensemble Curiosa en Lex Voix Curiosa uit Middelstum, onder leiding van Julia Zaytseva, geven zondag 25 juni om 15.30 uur een benefietconcert in de Johannes de Doperkerk in Huizinge.

De opbrengst van dit concert gaat naar Wings of Support. Het vocaal ensemble neemt bezoekers mee door de muzikale tijd. Werken van Haydn, Pachelbel, Rachmaninov komen voorbij maar ook van Simon en Garfunkel, ‘Rhythm of life’ van Cy Colman en ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen.

Een aantal dames van het ensemble, Les Voix Curiosa, zal twee stukken ten gehore brengen: Gabrielles song en To make You feel my love.

Wings of Support is een particulier initiatief van medewerkers van de KLM. Getracht wordt kinderen in landen waar deze maatschappij op vliegt, te helpen door middel van het faciliteren van onderwijs, opvang en medische hulp. Over de hele wereld steunt Wings of Support projecten die tot doel hebben alleenstaandekinderen betere kansen te bieden in hun leven.

De toegang van dit concert is gratis maar de muzikanten hopen na afloop van het concert op een gulle gift voor Wings of Support.