BMN Bouwmaterialen naar Fivelpoort

APPINGEDAM - Bouwmaterialen vestigt zich op het bedrijventerrein Fivelpoort in Appingedam. Deze vestiging komt in de plaats van die in Delfzijl. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels gestart op Fivelpoort.

De verwachting is dat in juli de eerste palen geslagen kunnen worden. Bouwbedrijf Kooi Appingedam gaat in nauwe samenwerking met BMN de ontwikkeling en bouw van het nieuwe pand voor zijn rekening nemen. Indien de bouw voorspoedig verloopt, is de nieuwe vestiging eind 2017 klaar.

De locatie van BMN is halverwege het bedrijventerrein gevestigd en omvat een terrein van zo’n 6.500 vierkante meter. BMN heeft een nieuw concept ontwikkeld voor hun professionele bouwshops. De nieuwe vestiging in Appingedam wordt de eerste nieuwbouwlocatie in dit concept. BMN heeft 83 vestigingen waar professionals in de woning- en utiliteitsbouw snel hun materialen kunnen afhalen of bestellen om te laten bezorgen op locatie. Met het nieuwe concept gaat BMN haar marktpositie bij de afhaalklanten de komende jaren verder versterken. Voor het merendeel van de klanten betekent de verhuizing naar Fivelpoort in Appingedam een betere bereikbaarheid, minder reistijd en een breder assortiment. “Het is een nieuwe locatie, maar met de vertrouwde dienstverlening die de klanten van ons gewend zijn”, zegt vestigingsmanager Klaas Bullema van BMN Delfzijl. „Onze vestiging heeft op dit moment 9 medewerkers die allemaal meegaan naar de nieuwe vestiging op Fivelpoort.”