Damster CDA met MijnAppingedam op pad

APPINGEDAM - Het CDA Appingedam gaat de komende weken actief in gesprek met inwoners en maatschappelijke organisaties om input te vragen voor het komende verkiezingsprogramma. De partijleden gaan op zaterdag 8 juli en zaterdag 15 juli op pad in de Fivelstad.

De christen-democraten komen niet met zomaar een programma, want met de input uit de Damster samenleving wordt het vooral een maatschappelijk programma. Breed gedragen en omarmd, dat is het hele idee. Ook heel nodig vindt het CDA, gezien de forse opgaven in dit gebied en de snelle ontwikkelingen op tal van terreinen.

Het CDA Appingedam wil inwoners vooral ook digitaal uitdagen om input te leveren. Daarom lanceert het: MijnAppingedam.nl. Een online platform waarop Damsters (jong en oud) en betrokken organisaties in Appingedam online hun inbreng kunnen geven op verschillende thema’s.

In het najaar zal het conceptprogramma van het CDA worden vastgesteld. Deze keer niet door alleen de leden, maar in een open bijeenkomst waar iedereen welkom is. De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 21 maart 2018.