Circus Bossle komt naar Ten Boer

TEN BOER - Circus Bossle komt naar het Dorpsplein aan de Valckestraat in Ten Boer.

De voorstellingen zijn op woensdag 5 juli om 15.00 uur, donderdag 6 juli om 17.00 uur, vrijdag 7 juli om 17.00 uur, zaterdag 8 juli om 15.00 uur en zondag 9 juni om 14.00 uur.

De eigenaren David en Tunita Bossle komen uit echte circusfamilies. Zo’n 10 jaar geleden vonden ze de tijd rijp om samen met hun kinderen een eigen familiecircus te beginnen. Het circus presenteert zich als het gezelligste circus van Nederland. Maar liefst vijf generaties van de familie Bossle reizen er mee met de bonte karavaan. Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de show. Naast paarden zijn er pony’s, ezels, lama’s en dwerggeitjes. Humor en acrobatiek spelen ook een grote factor in de show. Vrolijke clowns komen meerdere keren de tent binnenrollen; Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan en Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. De circuskassa is iedere speeldag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.