40+ schoonheidssalon Bionique van Ten Boer naar Appingedam

APPINGEDAM - Bionique Beautysalon heeft een nieuw onderkomen. Na een aantal jaren in Ten Boer gaat Bionique Beautysalon verder op een prachtige plek in Appingedam.

“Ik richt mij op 40+ vrouwen. Daar haal ik de meeste voldoening uit,” vertelt Zwanieta Hamming. “Het mooiste vind ik het als een vrouw na een behandeling voor de spiegel staat en vol verbazing zegt: ‘o wow, wat een verschil.’ Daar doe ik het voor. Hierbij richt ik mij op 40+ vrouwen. Daar haal ik de meeste voldoening uit. Het is een leeftijdsfase waarin je huid ook sterk verandert. Ik vind het heel boeiend om te zien wat ik daarmee kan. Om vrouwen het gevoel te geven dat ze mooi zijn.”

Deze veranderingen in de huid worden zichtbaar gemaakt door een huidanalyse. “Met een Skin Scanner kan ik wat dieper in de huid kijken. De klant kan zelf meekijken. Dan kan ik ontwikkelingen laten zien die al dieper in de huid aanwezig zijn, maar voor het oog nog niet zichtbaar. Zoals een vochtarme huid, of pigment. Met die kennis kan je in een vroeg stadium daar al iets aan doen.”

Bionique Beautysalon is gespecialiseerd in natuurlijke huidverbetering. “Ik gebruik geen botox of fillers, maar zet de huid zélf aan tot verbetering. Klanten vinden het natuurlijk fijn als ik de rimpels kan vervagen voor ze. Maar als de hele huid er mooi en verzorgd uitziet, dan zijn die rimpels ook minder prominent. Een gezonde huid met natuurlijke lijnen die bij iemand leeftijdsfase horen, dat geeft ook karakter.”

Ben jij 40+ en benieuwd naar jouw huidconditie en hoe jij je huid thuis kunt verzorgen, dan kun je je aanmelden voor een kennismakingsbehandeling en advies van 60 minuten. Het gaat dan om een intakegesprek, huidanalyse met de Skin Scanner, gezichtsbehandeling, kennismaking met Seyo TDA (een behandeling die lijntjes verminderd en je huid er stralender uit laat zien), een thuisverzorgingsadvies én een reinigingsgel en crème.

Meer informatie is te vinden op: www.bioniquebeautysalon.nl.