Art Carnivale: De Negen Geheimen

Delfzijl - Het cultuurrijke familiefestival Art Carnivale staat van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juli aan het Schildmeer in het teken van De Negen Geheimen.

Het festival dat de negende editie ingaat, heeft in de loop van haar bestaan een flinke reputatie opgebouwd als één van de meest gezellige en ontspannen festivals van de provincie Groningen.

Art Carnivale biedt uitersten op muzikaal gebied, van traditionele folk tot trashcore en van enthousiast jeugdtheater tot en met een knetterende vuur- en watershow.

Naast de muziek- en theatervoorstellingen kunnen bezoekers terecht bij de kunst- en streekproductenmarkt, en proeven van de veelzijdige catering met onder andere vegetarische hapjes. Op vier podia en met een flink aantal acts verspreid over het terrein is het genieten van muzikale en theatrale pareltjes. Dit jaar zorgen ‘de negen verborgen geheimen’ voor verrassingen in de theatervoorstellingen, in de veelzijdige kinderactiviteiten en in de kunstzinnige aankleding.

Art Carnivale gaat vrijdag 21 juli om 16:00 uur van start en is op zaterdag en zondag op beide dagen open vanaf 12:00 uur. De toegang op alle dagen is gratis.

Meer informatie is te vinden op: www.artcarnivale.nl en op Facebook.