Hovécon kiest voor Hapert aanhangwagens

FARMSUM - Hovécon in Farmsum heeft het wagenpark uitgebreid met 4 nieuwe aanhangwagens van het Nederlandse topmerk Hapert.

Deze Hapert aanhangwagens zijn geleverd door de vaste leverancier Buist Aanhangwagens. Het constructiebedrijf Hovécon heeft onlangs het hele bedrijf een nieuwe, eigentijdse stijl gegeven.

Hovécon is gespecialiseerd in constructie, apparatenbouw en technische dienstverlening met de kernwaarden kwaliteit, betrouwbaarheid, vakkundige inzet en beschikbaarheid.

Er is gekozen voor 4 verschillende Hapert aanhangwagens om alle voorkomende vracht zelf snel en veilig te kunnen vervoeren.Zo is er een Hapert Azure H-2 tandemas plateau aanhangwagen voor allround gebruik, een Hapert Azure H-2 tandemas plateau aanhangwagen voor lange lading, een Hapert Sapphire tandemas gesloten aanhangwagen voor beschermd en droog transport en een Hapert Azure L-1 Aluminium enkelas bakwagen voor de hand-en-spandiensten.

De Hapert aanhangwagens zijn allen voorzien van TÜV-gecertificeerde bindbeugels, een SCM-goedgekeurd koppelingslot en een kunststof gereedschapskist.

Meer informatieis te verkrijgen bij Hapert-dealer Buist Aanhangwagens in Farmsum.