Voedselbank het Hogeland krijgt multicopier van Spullenbank

WINSUM - Voedselbank het Hogeland heeft bij de Spullenbank in Wehe-den Hoorn een multicopier opgehaald. Het eigen kopieerapparaat toonde gebreken en kan zo kosteloos vervangen worden door een beter exemplaar.

De multicopier is door Benk Advocaten uit Groningen aan de Spullenbank gedoneerd en door Marnedrukkers uit Leens naar de Spullenbank gebracht. Allemaal gratis. Een mooi voorbeeld van een keten van samenwerking en verbinding die door de Noord-Groningse Uitdaging tot stand is gebracht.

De Spullenbank wordt gerund door kandidaten van het LOC (Werkplein Ability) en is onderdeel van de stichting Noord-Groningse Uitdaging. Deze stichting brengt in Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond, Delfzijl, Appingedam en Loppersum bedrijven en vrijwilligersorganisaties bij elkaar om samen maatschappelijke projecten mogelijk te maken die anders niet gerealiseerd zouden worden. In de Spullenbank staan kantoormeubilair en bedrijfsartikelen die gratis door stichtingen en verenigingen afgehaald kunnen worden. Voor meer informatie: www.noordgroningseuitdaging.nl.

V.l.n.r.: Annemarieke Aarts (NoordGroningse Uitdaging), Wiert van der Net (Voedselbank het Hogeland) en Miranda Scheer (Spullenbank)