Gretha Ritzema 25 jaar bij VVV Appingedam

APPINGEDAM - Gretha Ritzema is deze zomer 25 jaar vrijwlliger bij de VVV Appingedam.

De VVV is in die jaren meer dan eens veranderd, maar Gretha is trouw gebleven en van vaste waarde gebleken. Plichtsgetrouw is ze zich met plezier blijven inzetten voor toerist en bewoner; iedereen mag en moet weten wat voor moois hier te zien is ‘ons mooie Daam mag, nee, moet gezien worden,’is haar motto.

Gretha heeft vele rollen ingevuld binnen de VVV. Ze werkte als gids en deed rondleidingen, draait al jaren baliediensten om als gastvrouw toeristen wegwijs te maken, heeft een scherp oog voor geld en kosten, doet de inkoop voor de VVV Shop.

In de loop van de jaren heeft Gretha vele collega’s zien komen en gaan. Met haar ervaring heeft ze vele nieuwelingen wegwijs gemaakt en ook daarmee de VVV organisatie de steun gegeven om voor de toekomst genoeg ‘handen’ beschikbaar te hebben.

Uiteraard heeft VVV Appingedam, samen met haar vrijwilligers, stilgestaan bij dit jubileum. Een tuinfeestje met barbecue, muzikale begeleiding door een trio muzikanten en uiteraard de vertrouwde VVV bon als dank voor de inzet die Gretha al 25 jaar met groot verantwoordelijkheidsgevoel getoond heeft.