Verwendag met trikes Oude Schans Delfzijl

DELFZIJL - Lifestyle shop Vuur-steen houdt zaterdag 19 augustus namens de gezamenlijke ondernemers van de Marktstraat/Oude Schans (Goudkust) een verwendag in samenwerking met de CS-Riders en TSN Thuiszorg.

Aan de Oude Schans wordt van 13.00 tot 16.30 uur patiënten een geweldige ervaring en een gezellige dag geboden. Een grote groep trikes zal rondritten gaan verzorgen onder begeleiding van motoren. Na deze rondritten krijgen ook de bezoekers van het centrum de mogelijkheid om mee te rijden. Behalve het ritje achterop een trike is er nog veel meer te doen. Voor de kinderen is er een levensechte knuffelbeer en ze kunnen geschminkt worden. Er is een demonstratie Pin-striping, Papegaaien Erik ik aanwezig en het is mogelijk om de nagels te laten voorzien van Nailart. De muziek wordt verzorgd door de band What’s New.

CS-Riders is een stichting die motorrijders en trikers vertegenwoordigt, ongeacht merk of type motor of trike uit alle lagen van de samenleving. De activiteiten vinden plaats in het Noorden van het land.

De leden van deze organisatie vormen een broederschap en zetten zich in voor kinderen. Kinderen kijken meestal op tegen motorrijders, stoere mannen en vrouwen op hun motor met bijbehorende kleding en gebruiken, voor velen een symbool van vrijheid. Juist deze mannen en vrouwen willen al deze kinderen laten weten dat ze niet alleen staan. Het doel van de rondritten is om de gasten een heerlijke dag te bezorgen, even weg uit de beslommeringen waar het gezin vaak in verkeert. Dit kan te maken hebben met persoonlijke problematiek of met een handicap.

TSN Thuiszorg heeft een sterke lokale focus. TSN innoveert mee met de veranderingen in de zorg, waarbij ze geloven in de blijvende (meer)waarde van thuiszorg. Dagelijks ondersteunen ze vele cliënten. Ze helpen hen om weer volop in het leven te staan en zorgen dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving.