Circus Bossle in Uithuizen

UITHUIZEN - Het Internationale Circus Bossle slaat hun tenten deze week op op het parkeerterrein van Zwembad De Dinge in Uithuizen.

De voorstellingen zijn op woensdag 4 oktober om 15.00 uur, donderdag 5 en vrijdag 6 oktober om 17.00 uur, zaterdag 7 oktober om 15.00 uur en zondag 8 oktober de laatste voorstelling om 14.00 uur.

Nog steeds zijn de dieren de belangrijkste pijlers in de familieshow. Naast de paarden zijn er pony’s, ezels, alpaca’s, koeien en zelfs een dressuur met dwerggeitjes.

Ook humor en acrobatiek zijn een grote factor in de show. Vrolijke clowns zorgen voor lachsalvo’s in de tent. De charmante Miss Loreen laat zien dat naast het klassieke jongleren met de handen, het ook met de voeten kan. Natuurlijk heeft de show een spectaculair einde: Mister Vulcano speelt met vuur, eet vlammen en spuwt als een draak metershoge vuurfonteinen.

De voorstelling, gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest, duurt ruim anderhalf uur.

De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling. In vele winkels en scholen in de regio worden kortingsbonnen uitgedeeld.