Zes keer goud voor Slagerij Cramer

DELFZIJL - Tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie, met deelnemers uit het hele land, is slager Cramer uit Delfzijl bekroond met maar liefst 6 gouden oorkondes.

Bij de prijsuitreiking, die gepresenteerd werd door sportverslaggever en slagerszoon Tom Egberts, bleek dat het behalen van gouden bekroningen niet niks is. Zo let de deskundige jury niet alleen op smaak. maar ook op samenstelling, geur, consistentie en het uiterlijk van het product.

Producten van een perfecte kwaliteit, waar de jury dus niets op aan te merken heeft, krijgen een goud met ster beoordeling.

Voor slagerij Cramer waren dit de Boeren Zult, Italiaanse Room Paté, Paarden Worst en de Groninger Droge worst. Deze laatste is bovendien beoordeeld als de beste droge worst van dit evenement wat nog weer goed was voor een prachtige beker met oorkonde

De overige topproducten werden beoordeeld met goud. Voor Slagerij Cramer waren dat de Parma worst en de Groninger Boerenleverworst

De producten zullen door de Slager Cramer de komende weken in het zonnetje gezet worden met leuke aanbiedingen. Ook mogen klanten de producten zelf testen.