Benefietvoorstelling Haantjes voor Walk On

NOORDBROEK - Henk de Haan en Peter de Haan geven woensdag 15 november om 20.00 uur een benefietvoorstelling van Twij hoan’n in ain hok in in Boerderijcafé de Mausel in Noordbroek.

Ze spelen het programma, dat eerder in enkele theaters te zien was, ten bate van de Stichting Walk On.

Peter de Haan is het meest bekend als de helft van het duo Pé Daalemmer en Rooie Rinus en Henk de Haan als voetballer van SC Veendam en de kreten ‘broez’n’ en ‘pompom pompom pom’.

De Mausel in Noordbroek heeft hiervoor een zaal beschikbaar gesteld.

Stichting Walk On is opgericht in maart 2016 en zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Mensen met een dwarslaesie zijn vandaag de dag ‘veroordeeld’ tot hun rolstoel en de Stichting Walk On zet zich in om de politiek en de zorgverzekeraars ervan te overtuigen dat deze veroordeling achterhaald is. Met behulp van een exoskelet kan een dwarslaesiepatiënt weer leren lopen. Meer informatie is te vinden op: www.stichting-walk-on.org en www.facebook.com/StichtingWalkOn.

De voorverkoopadressen zijn:Drogisterij Bakker in Schildwolde; Bloemenhuis Fleuropoort in Siddeburen; Slagerij Kuipers in Zuidbroek; Hotel Van der Valk in Zuidbroek en Spar Kappen in Wagenborgen.