Delftechniek neemt twee bedrijven over

DELFZIJL - Technische handelsonderneming Delftechniek heeft de bedrijven Polichlo in Groningen en Boudesteijn in Heerhugowaard overgenomen.

Met de overname haalt het bedrijf met de hoofdvestiging aan de Sikkel in Delfzijl nog meer kennis en merken in huis, vooral op het gebied van werkkleding. Delftechniek is een groothandel voor de industrie, constructie, overheden, scheepsbouw en -vaart, bouw, installatie en landbouw. Vanuit haar vestigingen in Delfzijl, Hoogezand, Farmsum, Emmen en Eemshaven voorziet zij haar klanten in Noord-Nederland in technische artikelen, veiligheidskleding, werkschoenen en overige persoonlijke beschermingsmiddelen.

De dienstverlening van Polichlo en Boudesteijn sluit naadloos aan op de service en dienstverlening van Delftechniek. Al ruim 60 jaar zijn Polichlo en Boudesteijn toonaangevende leveranciers van werkkleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s).

Met de overname wordt het assortiment onder andere uitgebreid met de merken Dassy, Sievi, Helly Hansen en Emma. Klanten kunnen nu ook bij Delftechniek terecht voor het aanmeten van otoplastieken.