Steeds meer mensen vinden Hypnose Appingedam

APPINGEDAM - Hypnose Appingedam heeft in één jaar tijd al veel mensen in de regio geholpen. Voor Aaltje Medema is dit de drijfveer om met hypnose bezig te zijn.

“Veel mensen zijn zenuwachtig als ze voor het eerst bij mij komen,” vertelt hypnotiseur Aaltje Medema. “Dat komt doordat de meesten onbekend zijn met hypnose. Zij vragen zich vooral af of er gekke dingen gaan gebeuren en zijn bang de controle te verliezen. En dat is ook wel logisch. Ik leg tijdens de eerste sessie dan ook duidelijk uit wat hypnose is en welke positieve uitwerking het kan hebben in je leven, waardoor voorgoed dingen positief kunnen veranderingen. In mijn communicatie ben ik open, eerlijk, spontaan, integer, oprecht en mensen voelen zich dan ook snel op hun gemak. Het voordeel is dat ik ook rust uitstraal en een prettige vertellende stem heb.”

Het is niet alleen de hypnose die de verandering teweeg brengt. Daar is meer voor nodig. ”De drive en het vertrouwen bij de persoon die onder hypnose komt moet er zijn,” aldus Medema. “Pas dan kom je samen tot verbluffende resultaten. Je doet het dus altijd samen. Ik heb het afgelopen jaar zoveel mensen geholpen, met onder meer het stoppen met roken, afvallen en het krijgen van meer zelfvertrouwen en pijnreductie bij chronisch zieken. Het is dus meer dan hypnose alleen. Vaak zit er ook een deel coaching bij. Het vult elkaar aan. Het komt er eigenlijk op neer dat alle negatieve overtuigingen, gedrag, handelen, emoties waar iemand in het dagelijks leven tegen aanloopt kunnen worden veranderd. Daar is hypnose heel geschikt voor. Ik vind het dan ook iedere dag een uitdaging om hier mee bezig te zijn. Dat maakt het werk zo ontzettend leuk. Het komt ook wel eens voor dat ik ontroerd ben van het resultaat van een hypnosesessie. Ik denk daar regelmatig aan terug. Het zijn de bijzondere dingen in het leven en daar ben ik ook trots op. Ik denk dat deze oprechtheid er ook voor heeft gezorgd dat steeds meer mensen mijn praktijk weten te vinden.”

Meer informatie is te vinden op”: www.hypnoseappingedam.nl