Concert Wilhelmina in Evenementenhal

DELFZIJL - De muziekvereniging Koningin Wilhelmina geeft zaterdag 4 november om 19.30 uur een concert in de Evenementenhal in Delfzijl.

Onder de naam Wilhelmina in Concert wordt er een zeer gevarieerd en veelzijdig programma van prachtige en indrukwekkende blaas- en slagwerkmuziek geboden. De optredens van het harmonieorkest, de malletband en de twee leerlingenorkesten van de vereniging worden ondersteund met professioneel licht en geluid.

Voor iedere muziekliefhebber biedt het concert iets moois. Zo zullen de muziekwerken worden gespeeld waarmee de malletband onlangs een gouden medaille behaalde in Rastede (met medewerking van zangeressen en pianist) en het harmonieorkest een eerste prijs behaalde op Borkum. Maar staan er filmmuziek, dixieland, klassieke werken in een nieuw jasje en bekende Nederlands- en Engelstalige (pop)nummers op het programma.

In de pauze van het concert kan worden deelgenomen aan de grote verloting. Er zijn vele fantastische prijzen te winnen, waaronder een rondvlucht boven de provincie, dinerbon voor twee in restaurant De Boegschroef in Delfzijl en twee volle boodschappenkratten. Toegangskaarten zijn vanaf 18.45 uur bij de entree Evenementenhal verkrijgbaar.