VVV Appingedam moet drie vrijwilligers vervangen

APPINGEDAM - Bij de VVV Appingedam zitten ze te springen om vrijwilligers doordat drie enthousisate medewerkers bijna tegelijkertijd afscheid hebben genomen.

Zo heeft Jannie Huisman, na een paar jaar actief te zijn geweest bij de VVV, nu haar eigen praktijk geopend voor Voetreflextherapie in Appingedam. Dorothea Reijerman, het vaste gezicht op de zaterdag bij de VVV en altijd bereid collega’s te vervangen gaat na bijna 3 jaar bij de VVV nu vrijwilligerswerk bij vluchtelingenwerk doen. Sheila van den Berg was meerdere dagdelen actief achter de balie en goed in overzichten en lijsten maken. Zij gaat in haar tweede huisje, in Frankrijk, straks van haar AOW en pensioen genieten.

Dat zorgt voor bezettingsproblemen. Er worden dus nieuwe medewerkers gezocht die tijd en zin hebben om hun handen uit de mouwen te steken. Gasten ter woord staan, informatie geven en verkoop van souvenirs en producten te doen. In een team van 12 tot 14 medewerkers worden de baliediensten verdeeld. Mensen die interesse hebben kunnen kijken op: www.eemsdelta.groningen.nl/vacature.