Lezing over borstreconstructie OZG

WINSCHOTEN - Het Ommelander Ziekenhuis Groningen houdt donderdag 9 november om 19.00 uur een lezing over borstreconstructie in hotel/restaurant In Den Stallen in Winschoten.

(Ex-)borstkankerpatiënten, hun naasten en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang is gratis. Tijdens deze avond informeren de plastisch chirurgen van het Ommelander Ziekenhuis over de behandelmogelijkheden met betrekking tot reconstructie, volumebehoud en volumeherstel na een borstoperatie. Maar ook als aanvulling op de behandeling van borstkanker, in samenwerking met de oncologisch chirurgen. Er is tevens een ervaringsdeskundige aanwezig die een persoonlijk verhaal over een borstreconstructie vertelt. Er is voldoende tijd om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Er is ook een informatiemarkt met een speciaalzaak voor borstprotheses/lingerie en badmode, een specialist op het gebied van compressie en mammacare, een oedeemtherapeut, een stichting met gebreide borstprotheses en de Borstkanker Vereniging Nederland.

In verband met het beperkte aantal plaatsen, wordt verzocht om vooraf aan te melden via 088-066 1000 of aanmelden@ozg.nl.

Vanwege de grote belangstelling voor de borstreconstructie-bijeenkomsten, organiseert het Ommelander Ziekenhuis in 2018 lezingen op donderdagavond 8 februari, donderdagavond 14 juni en donderdagavond 11 oktober. Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten is reeds mogelijk.