Circus Bossle op bedrijventerrein Fivelpoort

APPINGEDAM - Het Internationale Circus Bossle geeft van zaterdag 4 november tot en met zondag 12 november voorstellingen op het bedrijventerrein Fivelpoort ten zuiden van Appingedam.

In de verwarmde tent wordt tijdloze familieshow gegeven, met cowboys uit het wilde westen, razendsnelle jongleurs, vrolijke clowns, vliegende mensen en een vuurvreter uit duizend-en-één nacht.

Ook dieren hebben een groot onderdeel in de show. Naast de paarden zijn er pony’s, honden, ezels, lama’s, dwerggeitjes en mini-koeien. De voorstelling wordt gedeeltelijk begeleid door een eenmansorkest. Voor het andere deel is het moderne muziek die de acts ondersteunt. De voorstelling duurt ruim anderhalf uur met een pauze van 15 minuten en is geschikt voor alle leeftijden. De circuskassa is iedere voorstellingsdag geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling.

De voorstellingen zijn op zaterdag 4 november om 15.00 uur, zondag 5 november om 14.00 uur, woensdag 8 november om 15.00 uur, zaterdag 11 november om 15.00 uur en zondag 12 november om 14.00 uur.