Valse Wichter ontmoet Van Speijk in Zeerijp

ZEERIJP - Vier vrouwen en vier mannen brengen zondag 12 november om 14.30 uur een gevarieerd repertoire ten gehore in het Dorpshuis Bij Jacobus in Zeerijp.

Valse Wichter is een vocaal vrouwenkwartet en staat sinds 1994 op de planken. Het heeft zich ontwikkeld van een aanvankelijk louter klassiek zingende groep tot een cabaretesk gezelschap sterke vrouwen die ondanks hun moderne, onafhankelijke uitstraling op zoek blijven naar eeuwigdurende liefde, misschien zelfs in de vorm van een man.

Het van Speijkkwartet bestaat al 17 jaar en treedt zowel a capella op als met pianiste. Het repertoire omvat klassiek-romantische liederen, maar ook muziek uit de jaren ’30 van de vorige eeuw, barbershop en moderne popsongs. Thema’s als dromen, verlangen, ontmoeting en afscheid komen aan de orde. Gevoel, daar draait het allemaal om.

Dit dubbelconcert wordt een unieke combinatie van zang, cabaret, lichte muziek, luisterliedjes, pop. Beide kwartetten treden op met hun eigen programma en zullen samen een prachtig ‘gemengd dubbel’ vormen.

Reserveren: www.bijjacobus.com.