Pick-Up-Point en Ladies Night AH Siddeburen

SIDDEBUREN - De Albert Heijn in Siddeburen komt met twee nieuwtjes. Als eerste Albert Heijn in de provincie Groningen kan men daar de boodschappen online bestellen. Verder is er een Ladies Night.

De bestelde boodschappen worden na het bestellen via www.ah.nl in de winkel in Siddeburen verzameld en staan klaar op de afgesproken tijd bij de Pick-up-Point in de winkel. Ondernemer; Harry Zweepe: „Wij zijn trots dat wij beide primeurs voor onze winkel in Siddeburen lanceren. Door het toevoegen van het Pick-Up-Point aan onze winkel ontzorgen wij de klant. Het bespaart de klant tijd, doordat wij de boodschappen doen. En je bent zo bij ons, vanaf de N33 en in 5 minuten ben je weer op weg.

De tweede primeur is op vrijdag 24 november. Vanaf 19:00 uur wordt in de Appie in Siddeburen een echte Ladies Night gehouden.organiseerd. De winkel wordt omgetoverd in een mekka voor de vrouw. In de Appie presenteren zich 30 lokale ondernemers middels demonstraties, advies en verkoop van echte vrouwen must-haves. De entree is gratis en iedereen is welkom.