Veel muziek jubileum Armstrong’s Patent

APPINGEDAM - In het derde weekend van november sluit Armstrong’s Patent in Appingedam het jubileumjaar af. Vijfentwintig jaar zeemans- en folkliederen zingen wordt uiteraard gevierd met een muzikaal weekend.

Op vrijdag 17 november is er een welkomstparty vanaf 20:00 voor alle deelnemers in café de Doofpot. De gasten komen uit zowel binnen- en buitenland. Zaterdag de 18e treft men elkaar weer in het café als voorbereiding op het concert dat ‘s avonds in Zaal Kabzëel wordt gegeven vanaf 19:30 uur. Hier treden op: Four 'n’ Aft uit Engeland, Banana Boat uit Polen, Yesterday’s Men uit Engeland, Ballina Whalers uit Engeland, Two sheets to the wind uit België, De Kaapstander uit Nederland en uiteraard de gastheer Armstrong’s Patent. Kaarten kosten tien euro en zijn te bestellen via ap@ziggo.nl of te koop bij de Readshop in de Dijkstraat en bij Cigo op het Overdiep.

Zondag 19 november is er een concert in de Synagoge met opnieuwe Yesterday’s Men, Four ’n' Aft, Whalers, Two sheets to the wind, Armstrong’s Patent. Dit concert is uitverkocht.