Prijzen Skoda-actie bij Gamma uitgereikt

APPINGEDAM - De prijswinnaars van de in de GAMMA filialen in Appingedam, Groningen, Hoogezand, Roden, Stadskanaal en Veendam gehouden ŠKODA Private Lease actie van Century Autogroep zijn woensdag in het zonnetje gezet.

De heer Genglen uit Loppersum, de heer Prins uit Hoogkerk, mevrouw Zwier uit Delfzijl, mevrouw Hendriks uit Appingedam, de heer Takens uit Appingedam, mevrouw De Kok uit Delfzijl, mevrouw Gertie uit Groningen en de heer Meijerink uit Peize kregen een GAMMA cadeaubon uitgereikt, variërend van 25 tot 250 euro. De prijzen werden uitgereikt door Peter Mulder namens de regionale GAMMA filialen en Susanne Heller namens Century Autogroep.

Tot voor kort konden bezoekers van de regionale GAMMA bouwmarkten meedoen aan een prijsvraag in de bouwmarkt. Ter promotie van de private lease actie had Century gedurende de actieperiode in alle GAMMA vestigingen een met klusmaterialen volgestopte ŠKODA staan. Door te raden wat de totale waarde van alle klusmaterialen in de auto was, kon men meedingen naar een van de acht prijzen. Bij de honderden ingevulde actieformulieren zaten een paar met bijna het juiste bedrag. Uit deze formulieren zijn de acht prijswinnaars geselecteerd.

De winnaar van de eerste prijs zat er slechts iets meer dan vijftig eurocent naast.