Cranberryfair met markt en muziek in centrum Delfzijl

DELFZIJL - Vuurkorven, marshmallows, kraampjes en sfeervolle muziek, bijzondere optredens en een mooieexpositie, dat is wat er op het programma staat op 8, 9 en 10 dec rondom de Centrumkerk in Delfzijl.

Brandsma De Jong makelaars & taxateurs heeft het initiatief genomen om Delfzijl in kerstsfeer te brengen. Onder de noemer Cranberry Fair heeft de makelaar een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd, met een hippe uitstraling. Voor iedereen die zich wil onderdompelen in de kerstsferen is er genoeg te beleven. In samenwerking met het IVAK zullen er mooie optredens te zien en te beluisteren zijn in de kerk, het publiek mag natuurlijk meezingen. Ook aan de kinderen is gedacht!.Zo kan er naar hartenlust gewerkt worden aan zelfgemaakte kerstlichtjes en onder leiding van de Scouting Fivelgroep Eemsmond kunnen ze hun eigen marshmallow roosteren.

Er zullen maar liefst 35 kramen rondom de Centrumkerk opgesteld staan met verschillende producten die bijdragen aan een mooie kerst, met voor ieder wat wils. De markt en de kerk zijn prachtig aangekleed door leerlingen van AOC Terra, onder leiding van Janneke Biemond van Bloembinderij Seasons.

Wil je een kerstwens achterlaten? Ook dat is mogelijk. Die kunnen bezoekers schrijven en aan de prachtige kerstboom hangen die in de kerk staat. De wensen worden verzameld en gestuurd naar de bewoners van de bejaardencentra in Delfzijl.

De Centrumkerk en de markt zijn voor alle kunstliefhebbers geopend op vrijdag 8 december (17.00 tot 21.00 uur); zaterdag 9 december (10.00 tot 17.00 uur) en op zondag 10 december (11.00 tot 17.00 uur).