Mitra terug in Delfzijl

DELFZIJL - Delfzijl heeft weer een Mitra slijterij. Begin 2017 is Mitra verhuisd van de Vennen 41 (naast Lidl) naar het voormalige pand van Van Haren, de Vennen 109, eveneens aan het Vennenplein.

Ondernemer Wout Smit heeft de zaak toen voortgezet als Slijterij Delfzijl. Nu, na bijna een jaar, sluit Wout weer aan bij de Mitra-formule en gaat de zaak verder als Mitra drankenspeciaalzaak Delfzijl.

Naast de winkel in Delfzijl heeft Wout Smit sinds 2014 ook een Mitra drankenspecialzaak in Uithuizen. Het aangesloten zijn bij een formule heeft toch wel grote voordelen, volgens Wout: „De Mitra organisatie zorgt voor een aantrekkelijk aanbod van dranken. Door gezamenlijk in te kopen, ontstaat een gevarieerd aanbod voor een aantrekkelijke prijs. Mitra heeft tevens een uitgebreide webwinkel, waarbij geldt dat wanneer de producten in de winkel afgehaald worden, geen verzendkosten betaald hoeven te worden.

Klanten die nog een oude stempelkaart of waardebon van Slijterij Delfzijl hebben, kunnen deze gewoon blijven gebruiken of inleveren in de winkel. Door op beide locaties weer als Mitra verder te gaan , levert nog meer voordelen op: is iets in Delfzijl niet op voorraad, dan kan dat snel vanuit Uithuizen komen, en omgekeerd.

De (her-) opening op 1 december met mooie aanbiedingen heeft veel positieve reacties opgeleverd.