Damster Odd Fellows steunen voedselbank en kindervakantiespelen

DELFZIJL - De boeken- en brocantemarkt van de Odd Fellows, die in september werd gehouden ten bate van de voedselbank en de kindervakantiespelen, heeft 1200 euro opgeleverd.

De helft daarvan gaat naar de Voedselbank Appingedam Delfzijl. De andere helft wordt verdeeld onder de Kindervakantiespelen Lutje Grut In Delfzijl en Kriebeldam in Appingedam.

Donderdag werd aan de Voedselbank een cheque ter waarde van 600 euro overhandigd. Binnenkort gaat er een cheque naar de Kindervakantiespelen.

De boeken- en brocantemarkt in en om het logegebouw aan de Takenslaan werd door de bijzondere collectie en de goede belangstelling een groot succes. De mannen van de Ommelander Loge vierden met dit evenement het 50-jarig bestaan. De vrouwen van de Lilium Album Rebekkahloge, die ook het gebouw aan de Takenslaan gebruiken, werkten mee aan het evenement voor de goede doelen.

De leden van de Odd Fellows willen zich in dienst stellen van de medemens, ongeacht afkomst of religie. Dit gebeurt ondermeer door goede doelen te steunen.