Open dagen op het Eemsdeltacollege

APPINGEDAM - Het Eemsdeltacollege houdt vanaf dinsdag 23 januari drie open dagen op respectievelijk de vestigingen in Delfzijl, Siddeburen en Appingedam. In Appingedam (woensdag 7 februari) en Delfzijl (14 februari) zijn er ook meeloopdagen.

Ouders/verzorgers en hun kinderen van groep 8 staan binnenkort voor een belangrijke keuze, het kiezen van de juiste school in het voortgezet onderwijs. Duidelijke informatie in het maken van deze keuze is hierin onmisbaar. Het bezoeken van scholen is één van de beste manieren om een goede indruk van de school en het brede onderwijsaanbod van Praktijkonderwijs, vmbo, havo tot en met vwo/vwo+.

Daarnaast organiseert Eemsdeltacollege meeloopdagen. Dat is voor kinderen een leuke en goede manier om een nieuwe school te leren kennen. Ouders kunnen hun kind aanmelden via: www.eemsdeltacollege.nl/Eemsdeltacollege/Groep_8_/Meeloopdag.

Een volledige overzicht van de data voor de open dagen en de meeloopdagen van Eemsdeltacollege is te vinden op www.eemsdeltacollege.nl