Sappho zoekt nieuwe leden en gastspelers

LOPPERSUM - In dit jaar gaat Sappho verschillende toneeltrainingen geven aan de volwassenen en aan de kinderen van de beide basisscholen in Loppersum.

Onderdelen zijn improviseren, stemgebruik, houding en beweging. Deze cursus kan ook helpen bij het presenteren voor bijvoorbeeld grotere groepen. Praten, gek doen, lachen en luisteren in een veilige omgeving. Sappho gaat samen met cursisten meerdere genres, van slapstick tot camera naturel, onderzoeken. Hierbij kan de cursist een ´zelfontdekkingsreis` gaan ondernemen. Dit allemaal onder regie van Bas de Bruijn.

De cursus duurt zes avonden. Er kunnen maximaal 12 mensen deelnemen. De eerste kennismakingsavond is op donderdag, 1 februari van 19.30 uur tot 22.00 uur in De Lopster Kroon in Loppersum.

Men kan zich aanmelden bij Jaap Meedema (0596571266 of sappholoppersum@gmail.com).

Al meer dan 150 jaar weet Sappho haar publiek te verrassen. Met traditionele stukken, absurd theater, poëzie maar ook met improvisatie theater op locatie. Met een avondje ‘Rederijken’ kan Sappho je een genoeglijke avond bezorgen Afgelopen jaar werden verschillende eenakters gespeeld. De vaste speelplek is de Lopster Kroon.