Valentijnsconcert Roon Staal in kerk Solwerd

APPINGEDAM - Zanger en pianist Roon Staal geeft de komende februarimaand 6 Valentijnsconcerten. Op vrijdag 9 februari om 20.00 uur is er een concerten in de kerk van Solwerd in Appingedam.

Met zijn warme stem en prachtige pianospel zullen niet alleen sfeervolle songs als Annie's Song van John Denver, Stay With Me Till The Morning van Vicky Brown en Help Me Through The Night van Ede Staal maar ook prachtige eigen composities als Promise en Als Je Mij Zoekt bezoekers in de stemming brengen van Valentijn.

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw. Ook in maart 2018 is weer een concert gepland. De eerste drie maanden van 2018 verblijft hij in Vladivostok maar komt speciaal voor de Valentijnsconcerten terug naar Nederland.

Staal heeft inmiddels 9 albums op zijn naam staan. Kaarten zij te bestelen via: www.roonstaal.com. of via: 06-30025992.