VVD Appingedam maakt frisse start

APPINGEDAM - De lokale VVD-netwerken van Delfzijl, Appingedam en Loppersum hebben hun programma’s en kieslijsten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 vastgesteld.

De drie lijsttrekkers waren al eerder gekozen, Arie Heuvelman voor Delfzijl, Harrie Doedens voor Appingedam en Bert-Jan Huizing voor Loppersum. Nu zijn ook de volledige kieslijsten en verkiezingsprogramma’s vastgesteld.

In Delfzijl is een mooie mix van ervaring en nieuw elan ontstaan. Met wethouder Hans Ronde als lijstduwer op plek 15 gaan de liberalen voor een gedegen college richting de herindeling. Op de kieslijst staan verder Tineke Naafs, Eduard Mulder, Chris Ronde, Pieter Vermeij, Willemien Snijder, Meindert Mossel, Erik Bosscher, Johan Veenstra, Roy Boxmeer, Hans Paul Heuvelman, Robert van Haarst, Jan Westerhof en Albert Engelsman.

Voor Appingedam wordt met een nieuwe lijst een frisse start gemaakt voor de verkiezingen. De VVD is al twee periodes niet meer in de raad gekozen. Met lokale VVD-thema’s willen ze zorgen dat ze weer mee gaan doen. Op de lijst staan verder: Danny Thijssen, Henk Oosting, Stefan van Keijzerswaard en Bastiaan Busz.

In Loppersum staat voormalig wethouder Olga Hartman als lijstduwer op plek 10. De kieslijst bestaat verder uit Jur Huizinga, Eisse Luitjens, Francis van der Kamp, Bas Huizing, Ab Steenbergen, Harold Suk, Teunis Tel en Gijs Schilthuis.

“Wij waren al georganiseerd op de herindeling in onze gemeenten als netwerk Eemsdelta, maar hebben nu voor drie gemeenten apart de voorbereidingen getroffen,” aldus voorzitter Janneke Snijder van het VVD-netwerk Eemsdelta. Meer op: eemsdelta.vvd.nl