Jongetje onder auto in Middelstum: UPDATE

MIDDELSTUM -   Het kind dat zaterdagmiddag bij een woning aan de Boerdamsterweg in Middelstum onder een auto kwam, is een jongetje van 1 jaar oud. De auto werd bestuurd door zijn opa.

Het ongeluk gebeurde op de inrit bij het huis. Volgens de politie was het jochie samen met zijn opa en vader buiten en liep hij net achter de auto langs toen zijn grootvader achteruit reed. Het jochie zat korte tijd klem. Het lukte zijn vader en opa om het voertuig met een krik omhoog te krijgen. Het kind werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht, maar het lijkt er volgens de politie op dat hij er met een paar schrammen vanaf komt. Het ongeluk gebeurde gisteren (10 februari) aan de Boerdamsterweg in Middelstum.
Hulpdiensten wisten het kind te bevrijden door het voertuig op te tillen. Volgens de politie is het kind ter controle naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn mogelijke verwondingen is niets bekend. Een woordvoerder van de politie Noord-Nederland kon niets zeggen over de leeftijd van het kind. Naar de toedracht van het ongeluk wordt onderzoek gedaan, zo meldt het Dagblad van het Noorden.