De NoorderBaanBattle van start

GRONINGEN - In het Noordlease stadion van FC Groningen gaat dinsdag 6 maart de vijfde editie van de Noorderbaanbattle van start.

Een breed publiek van werkzoekenden, pas afgestudeerden en mensen die het roer om willen gooien gaan samen de strijd aan om een baan te vinden. Vorige edities leverden de deelnemers mooie resultaten op. Veel deelnemers vonden een baan, werkervaringsplek, nieuwe opleiding of startten hun eigen bedrijf. Daarnaast leerden ze zichzelf en hun kwaliteiten opnieuw kennen.

In teams van ongeveer tien mensen gaan deelnemers samen op zoek naar passend werk. Ze worden hierin begeleid door twee coaches/ondernemers uit het werkveld. Zij staan met veel enthousiasme klaar om de deelnemers te ondersteunen in de komende maanden.

Meedoen aan de NoorderBaanBattle betekent dus een unieke kans om nieuwe energie en zelfvertrouwen op te doen. Dat kan weer bijdragen aan een succesvolle poging in het vinden van een leuke baan.

„In de NoorderBaanBattle zie je mensen in een korte tijd grote stappen maken in persoonlijke groei waardoor hun perspectief op werk vergroot,” zegt een van de coaches.

Werkzoekenden kunnen zich inschrijven via: www.noorderbaanbattle.nl/inschrijven.