Bedum Open weer eerste tennistoernooi buiten

BEDUM - De vierde editie van het Bedum Open Tennistoernooi wordt in de week van 19 tot en met 25 maart gehouden. Het is het eerste grote buitentoernooi in de regio voor de start van de voorjaarscompetitie.

Het toernooi is bedoeld voor spelers die dit jaar 18 jaar worden, of al ouder zijn. Er wordt gespeeld in alle categorieën in de speelsterktes van 5 tot en met 9. Dit jaar staan de dubbel categorieën 35+ (heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel) en 50+ (heren dubbel en dames dubbel) ook weer open voor inschrijving om het toernooi voor een grote doelgroep aantrekkelijk te houden. In de categorie 9 kunnen de echte beginners ook hun balletje slaan.

De wedstrijden worden overdag vanaf 16.00 uur en ‘s avonds gespeeld. Op zaterdag 24 maart en zondag 25 maart zijn er de hele dag wedstrijden. Op alle dagen zal het verder een extra gezellige boel worden door de muzikale omlijsting. Peter Russchen heeft zich ook dit jaar als hoofdsponsor aan het toernooi verbonden.

Het toernooi kent een poulesysteem, waarbij elke deelnemer minimaal twee wedstrijden speelt. Aanmelden kan tot 13 maart, via: http://www.toernooi.nl/.