Flexiplus neemt deel failliet EOF Farmsum over

FARMSUM - Flexiplus Facility Group uit Blijham neemt de volledige bedrijfsactiviteiten in telemarketing en archiefdigitalisering van Eemsmond Office Facility (EOF) van de Ten Hove Holding in Farmsum over.

De overname is voor Flexiplus een logische stap, aldus ondernemer Johannes Houwen. Flexiplus is al jaren een bekende facilitaire dienstverlener in Noord-Nederland en Wmo-partner van een toenemend aantal gemeenten in Groningen.

Samen met voormalig EOF-werknemers Robert Nieborg en Fred Hansen worden de werkzaamheden in telemarketing en archiefdigitalisering voortgezet onder de naam 123Archief BV en 123Telefoondienst BV. Gezamenlijk voorzien de BV’s in een volledig 24-uurs dienstenpakket van postverwerking tot klantenservice. De eerste opdrachten zijn al geplaatst.

“Dat zoveel voormalige klanten hun weg nu weer terugvinden naar het bedrijf, daaruit spreekt een enorm vertrouwen,” aldus Houwen. De komende weken wordt volop gewerkt aan het terugbrengen van stabiliteit en het onderzoeken van de mogelijkheden.