Spannende komedie Wijn in De Molenberg

DELFZIJL - De spannende komedie Wijn, een nieuw Nederlands toneelstuk van Philip Walkate, wordt zaterdag 14 april gespeeld in Theater de Molenberg.

Het stuk speelt zich af tijdens het jaarlijkse wijnavondje van oude vrienden, dat door onverwacht bezoek wordt verstoord en daardoor net even anders verloopt dan verwacht.

Charles en Charlotte ontvangen in hun grachtenpand in Amsterdam oude vrienden Bob en Marja voor de jaarlijkse wijnavond. De sfeer is deze keer gespannen, omdat de gastheer en gastvrouw uit elkaar zijn gegroeid, Marja en Charlotte elkaar niet mogen en Charles een wel heel bijzonder moment heeft gekozen voor de wijnavond. Bovendien is Ed dit keer niet uitgenodigd, terwijl hij de wijnavonden ooit heeft bedacht en altijd van de partij was. Als hij toch nog komt opdagen en even later ook de met psychische problemen kampende dochter van Charles en Charlotte opduikt, neemt het samenzijn een dramatische wending. De wijnen blijven vloeien, de gesprekken worden intenser en het begrip In Vino Veritas krijgt een geheel nieuwe lading.

De cast bestaat uit: Porgy Franssen, Carine Crutzen, Vincent Croiset, Renée Fokker, Evert van der Meulen en Randy Fokke. De aanvang is kwart over acht.