Sytha 2.0 Spijkergoed gaat open

DELFZIJL - Moeder en dochter Sytha en Sytha jr. openen donderdag 3 mei hun nieuwe kledingzaak oaan de Landstraat 45a, onder de naam Sytha 2.0 Spijkergoed.

De naam zegt het al; het draait om spijkergoed en alles wat daar mee te maken heeft. „We heten beide Sytha, zijn ook nog eens moeder en dochter én we zien dit als een tweede (2.0) kans om onze voorliefde voor denim en spijkergoed te kunnen uiten,” vertelt Sytha. „Onze basis is de spijkerbroek, ook zo uitgesproken. Wij gaan niet zoals 'voorheen' de termen als fashion en jeans gebruiken. Wij gaan gewóón doen, gewoon zoals wíj zijn en gewoon zoals je het zégt. Omdat wij van een persoonlijke benadering houden, willen wij dit ook graag laten zien in de winkel en op onze website. Iedereen mag weten wie wij zijn. Zo kun je bijvoorbeeld op onze etalage ruit zien wie iedere dag aanwezig is en door wie je kan worden geholpen. En op onze site: www.sythaspijkergoed.nl kun je nóg meer informatie over ons en onze merken vinden. Doordat wij veel persoonlijk contact met onze klant hebben denken wij goed te weten wat onze klant zoekt en waar hij/zij zich prettig bij voelt.”

„In ons Lake Side verleden (franchise organisatie failliet verklaard op 20 februari) hebben we zeer leuke contacten opgebouwd en bleek dat klanten zich bij ons op hun gemak voelen. Die gezellige, huiselijke sfeer willen we graag terug laten komen. Echter wel op een nieuwe manier. Hoe we dat doen en of dat ook gelukt is moet iedereen op donderdag 3 mei zelf maar komen bekijken en vooral ervaren, wij kijken er zeer naar uit om iedereen weer te zien.”