RWE cultuurfonds hoofdsponsor Kriebeldam 2018

APPINGEDAM - Nog een kleine twee maanden te gaan en dan starten in Appingedam weer de kindervakantiespelen Kriebeldam. Veel kinderen genieten nu nog van de meivakantie terwijl de organisatie druk bezig is met de voorbereidingen. Op dit moment ligt de focus op de aanmeldingen. Direct na de vakantie worden de aanmeldingsformulieren weer op de scholen uitgedeeld aan de kinderen. Nog heel even geduld dus. Leiding kan zich inmiddels al aanmelden via www.kriebeldam.nl.

Het goede nieuws is trouwens dat je dit jaar extra voordelig mee kan doen aan Kriebeldam. Kinderen betalen deze zomer namelijk 7,50 euro per week en wanneer je direct voor twee weken inschrijft dan betaal je voor beide weken 14,00 euro. Dit is ruim de helft minder dan vorig jaar. Dit is mede mogelijk dankzij een forse bijdrage van hoofdsponsor RWE Cultuurfonds.

Als thema voor deze 52ste editie van Kriebeldam is gekozen voor ‘De Wonderlijke Onderwaterwereld van Kriebeldam.’ Dit thema loopt als een rode draad door de verschillende activiteiten heen. Ook zullen vaste activiteiten als huttenbouwen en een nachtje blijven slapen natuurlijk niet ontbreken.

De organisatie hoop weer op veel aanmeldingen voor de spelweken, die ook dit jaar weer zoals gewoonlijk gehouden worden tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie. Deze zomer van maandag 23 juli tot en met vrijdag 3 augustus.