Mevrouw Bos-van der Meer uit Loppersum verdient een Pluim

LOPPERSUM - Mevrouw Bos-van der Meer uit Loppersum verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat.

Tien lege batterijen

Door lege batterijen in te leveren, maakt men elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn honderd Pluim cadeaubonnen van 25 euro, twee reischeques van 500 euro en een reischeque ter waarde van 1000 euro. Ook meedoen? Doe tien lege batterijen in een zakje samen met uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Cadeau

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding 25 euro waard is.