Brocante en streekproductenmarkt Ewsum

MIDDELSTUM - Wegens groot succes organiseert Stichting Streekproductenmarkt Ewsum weer een Brocante en Streekproductenmarkt op het borgterrein van Ewsum aan de Oosterburen 1 in Middelstum.

Het thema van deze markt is: “Romantiek ien Grunnen” Het geheel omvat 45 kramen met onder andere duurzame streekproducten, brocante, sieraden, kleding, cadeauartikelen etcetera.

De hele dag is er een minidraaiorgel aanwezig die zorgt voor de muziek. Van 12.00 tot 15.30 uur is er een kinderactiviteit verzorgd door Scouting Vinchem uit Winsum.

Ook kunnen bezoekers genieten van: een wandeling door de tuinen op het borgterrein; in de theeschenkerij van de kunst en van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Tevens zijn er op het weiland, naast het borgterrein, helikoptervluchten georganiseerd door Plus Supermarkt Middelstum.

In 2018 kunt u de Streekproductenmarkt bezoeken op de volgende data: 23-6 Maaimarkt; 28-7 Zomermarkt; 25-8 Oogstmarkt; 22-9 Herfstmarkt. Kijk voor meer informatie op: www.streekproductenmarktewsum.nl.