Nominatie Noorderzijlvest Verkiezing Beste Overheidsorganisatie

NOORD-GRONINGEN - Het waterschap Noorderzijlvest is genomineerd voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2018.

De motivatie luidde: ‘Met de tijd meegaande organisatie! Op het gebied van ICT, inrichting kantoor en communiceren’. Op 19 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Overheidsawards worden deze prijzen uitgereikt aan dé Overheidsmanager van het Jaar en de Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Dat gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag.

De Verkiezing Overheidsorganisatie van het Jaar is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM), in samenwerking met het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), DisGover, Handvest Publiek Verantwoorden (HPV), ICT Uitvoeringsorganisatie (ICTU), Interprovinciaal Overleg (IPO), Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING), Unie van Waterschappen (UvW), Vereniging voor Bestuurskunde (VB) en Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).