‘Instapbijdrage’ Golfclub Duurswold verlaagd

STEENDAM - Groningse Golfclub Duurswold heeft de voorwaarden voor het lidmaatschap aanzienlijk aantrekkelijker gemaakt. Zo is de eenmalige entree afgeschaft en is de participatie tijdelijk verlaagd naar 50 euro.

De golfclub wil op deze manier de golfsport nog toegankelijker maker. Voorzitter Marten Schmidt: „Het doel is altijd geweest om een laagdrempelige vereniging te zijn en de golfsport betaalbaar te houden. Onze contributie ligt bijvoorbeeld lager dan dat van omliggende golfclubs. De laatste jaren kregen wij steeds meer signalen dat de entree- en participatiegelden, die met het aangaan van het lidmaatschap ineens moesten worden voldaan, voor menigeen een hoge drempel vormden. Met het laten vervallen van deze financiële verplichtingen denken we onze golfclub voor een nog bredere groep mensen aantrekkelijker te maken.”

Ook voor mensen die overwegen om te beginnen met golf heeft de golfclub goede aanbiedingen. Zo kent de club een aspirant-lidmaatschap van zes maanden, dat aangeboden wordt inclusief golflessen en gebruik van oefenfaciliteiten. Voor wie nog niet aan een lidmaatschap toe is, bieden de golfprofessionals groepslessen aan.

Voor meer informatie: www.golfclubduurswold.nl.